Mobila dormitor
   Mese dinning
 
   Mobila living
   Mobila birou
 
   Canapele
   Scaune
 
   Mese
   Mese / Oglinzi
 
   Biblioteci
   Mobila hol
      Contact          Fabrica
     
 
Despre noi
Stimati clienti, Societatea noastra produce o gama variata de piese de mobilier de lux stil clasic iar modelele noaste sunt adevarate opere de arta realizate de cei mai talentati arhitecti de design interior din lume. Acesti maestrii decoratori reproduc special pentru dvs o lume de vis ce a existat cu secole in urma, o lume pe care o puteti revedea acum in locuinta sau compania dvs. Clientii sunt foarte importanti pentru noi iar multumirea clientilor reprezinta succesul nostru. De aceea va rugam sa retineti urmatoarele aspecte inainte de a plasa o comanda sau de a ne contacta:
  1. Mobila noastra este fabricata exclusiv in Egipt numai pe baza de comanda si nu detinem modele pe stoc in Romania. Dvs comandati iar noi fabricam special pentru dvs mobilierul, apoi il transportam si il asamblam/montam in locatia specificata de dvs.
  2. Plasarea unei comenzi pe site va fi urmata de semnarea unui contract intre societate si client iar perioada de livrare poate varia intre 2- 3 luni.
  3. In maxim 48h de la semnarea contractului si stabilirea detaliilor comenzii, clientul va achita un avans de 50% din valoarea totala a comenzii, plus cheltuieli de transport atunci cand este cazul. Restul de 50% se achita la livrarea comenzii. Sumele vor fi virate in contul firmei noastre si nu acceptam momentan alta forma de plata.
  4. Oferim gratuit consultanta in ceea ce priveste decorarea interiorului dvs si in functie de cantitatea dorita putem oferi reduceri substantiale.
  5. Modele prezentate pe acest site reprezinta doar o mica parte din produsele pe care le putem oferi. Daca sunteti de acord cu termenii specificati mai sus, contactati-ne si vom programa impreuna o intalnire la care va putem prezenta cataloage cu o gama larga de produse.
Va multumim!
 
 
 
Membru eMOBILA.ro - FIRME MOBILA!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2009 - 2010 Mobila Classic. Toate drepturile rezervate